• Our solutions... your success!
Email: contact@brandhance.ro

WpForm: cel mai bun plugin pentru a crea un formular de contact WordPress

WpForm: cel mai bun plugin pentru a crea un formular de contact WordPress

WpForm: cel mai bun plugin pentru a crea un formular de contact WordPress

Fiecare site web in parte trebuie sa ofere o modalitate de a intra in contact cu vizitatorii. Un formular de contact tinde sa fie cea mai buna solutie si este destul de rapid, usor de utilizat si, in plus, iti ofera posibilitatea de a-ti pastra abonatii pe site-ul tau. Fiind o parte integranta a unui site web de succes, poate ai fi surprins sa afli ca exista un numar mare de pluginuri disponibile pentru a crea formulare pe WordPress. Unul din acestea este wpform.

Nu trece o zi fara ca cineva sa intrebe pe un forum de specialitate care este cel mai bun plugin pentru formulare de contact pe WordPress. De aceea, in cele ce urmeaza iti vom spune de ce wpform este cel mai bun plugin pentru a crea un formular de contact WordPress. Wpform este considerat cel mai bun plugin pentru formulare de contact pentru debutanti si nu numai. Acum, cu doar cateva clicuri poti crea cu usurinta un formular de contact frumos, un formular de inscriere, un formular de plata si multe alte tipuri de formulare online, fara sa fii nevoit sa scrii o singura linie de cod.

WPForms Lite este un plugin 100% gratuit si dispune de toate functionalitatie de baza de care ai putea avea nevoie. Cu toate acestea, cei care doresc toate caracteristicile oferite de wpform, precum formulare multi-pagina, integrari de plata, integrari de marketing si multe altele, pot alege versiunea premium.

Care sunt caracteristicile oferite de wpform?

Spre deosebire de alte plugin-uri de formulare de contact, wpform nu a fost proiectat intr-o logica a functionalitatilor ci mai degraba pliat pe experienta utilizatorului. Acest lucru inseamna ca poti utiliza toate caracteristicile wpform fara a fi nevoit sa apelezi la un specialist sau sa inveti sa codifici.

Iata doar cateva dintre caracteristicile pentru care proprietarii de afaceri, bloggerii, designerii si chiar dezvoltatorii au ales wpform.

Constructor de tip drag and drop

Acestor constructor de formulare online de tip drag and drop iti permite sa creezi formulare WordPress in doar cateva minute. Poti adauga cu usurinta campuri personalizate la formular, le poti reordona si, in general, poti crea un formular complet in cinci minute sau mai putin (nu este necesara codificarea).

Modele de formulare predefinite

WpForm: cel mai bun plugin pentru a crea un formular de contact WordPressMajoritatea altor pluginuri de formulare de contact iti cer sa iti proiectezi formularul de contact de la zero insa adevarul este ca acest lucru nu este mereu necesar decat daca doresti neaparat sa faci acest lucru. Wpform vine cu sabloane de formulare predefinite pentru a te ajuta sa economisesti timp. Poti adauga, sterge sau rearanja campurile dupa cum este necesar. Exista sabloane pentru fiecare tip de formular, fie ca este vorba despre un simplu formular de contact, un formular de oferta, un formular de donatie, un formular de comanda de plata sau un formular de abonament.

Aplicatie pe mobil eficienta, un SEO bun si optimizat datorita vitezei

WpForms este 100% receptiv si beneficiaza de o aplicatie pe mobil foarte buna. Viteza este cruciala pentru experienta utilizatorului si pentru SEO asa ca fiecare solicitare pe front-end si back-end a fost optimizata pentru a asigura o viteza maxima. Poti incorpora formularele de contact pe o pagina cu un titlu si o descriere optimizate, oferindu-ti toata flexibilitatea pe care o doresti de la un plugin pentru formularele de contact.

Toate campurile si caracteristicile de care ai nevoie oferite de wpform

WPForm dispune de toate campurile si caracteristicile de care ai nevoie. WPForm poate sa faca tot ce tu ai nevoie sa faca. Poti integra cu usurinta formularele tale cu un serviciu de marketing prin email precum MailChimp sau AWeber. Poti colecta plati pentru rezervari si comenzi cu PayPal. Mai mult, poti face toate aceste lucruri fara sa ai nevoie de ajutorul unui specialist.

WPForm este un plugin WordPress exceptional pentru crearea de formulare, oferind toate functionalitatile necesare pentru a raspunde fiecarei nevoi in parte. Fie ai nevoie de crearea de formulare standard, de formulare de contact sau de formulare mai complexe care sa integreze metode de plata, wpform iti va usura aceasta sarcina. Procesul de crearea de formulare este simplificat datorita unei interfete concepute intuitiv. Personalizarea formularelor tale este in egala masura extrem de flexibila datorita posibilitatii de a adauga campuri sau alte optiuni.

De retinut…

Compatibilitatea WPForm cu numeroase servicii terte precum PayPal sau MailChimp face din acest plugin alegerea ideala pentru proprietarii de site-uri web care cauta sa-si automatizeze procesul de plata si de marketing prin email. Datorita faptului ca sunt concepute reactiv, formularele create cu ajutorul WPForm se afiseaza corect pe orice ecran, indiferent de marime ceea ce, in zilele noastre, este un avantaj considerabil.

In general, WPForms este un plugin grozav care cu siguranta isi respecta promisiunea de a fi un plugin usor de utilizat cu un set de caracteristici puternice.

Excluzand toate preturile, pluginul de baza este perfect rafinat pentru cei care doresc sa adauge formulare simple pe site-ul lor. Interfata personalizata este foarte intuitiva si acesta este un plus fata de rivalii sai. WPForm este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune plugin-uri pentru crearea de formulare de abonament. Puteti descarca versiunea Lite daca doresti sa incerci unele dintre caracteristici pe blogul tau.