• Our solutions... your success!
Email: contact@brandhance.ro

Elementor Woocommerce – foloseste Elementor si WooCommerce pentru un magazin e-commerce performant

Elementor Woocommerce - foloseste Elementor si WooCommerce pentru un magazin e-commerce performant

Elementor Woocommerce – foloseste Elementor si WooCommerce pentru un magazin e-commerce performant

Vrei sa iti deschizi primul tau magazin WooCommerce? Sau poate ca ai creat deja unele buticuri sau magazine WooCommerce pentru un prieten sau pentru un client, dar vrei sa creezi cele mai bun magazin de comert electronic personalizat si rapide.

In acest articol, vei afla cum sa construiesti un magazin WooCommerce, folosindu-te de elementor woocommerce builder. Este un generator de pagini WordPress virtual, prin drag & drop, oferindu-ti un control total asupra designului magazinului si paginilor de produse.

Ce sunt Elementor si WooCommerce?

Pentru inceput, in cazul in care nu stiai deja, iata mai multe informatii despre Elementor si WooCommerce.

Elementor este un constructor de pagini pentru WordPress extrem de usor de folosit si gratuit. Iti permite sa creezi un site web de o frumusete incredibila in cel mai rapid mod. Poti sa atingi un nivel de personalizare extrem de rapid, concepand direct si frontal site-ul tau WordPress.

WooCommerce este un plugin WordPress gratuit care integreaza unele functionalitati de comert electronic pentru site-ul tau, pentru ca tu sa poti sa ai cel mai bun site de e-commerce.

Se poate integra foarte usor unui site WordPress deja existent, permitandu-ti sa creezi magazine personalizabile in doar cateva minute, sa obii plati securizate, optiuni de expeditie configurabile si mult mai multe.

Acest Builder te ajuta sa creezi un magazin online

Pluginul gratuit Elementor te ajuta sa concepi continutul tau WordPress cu ajutorul unei interfete vizuale prin drag and drop. Poti sa te folosesti de unele widgeturi pentru a adauga continut site-ului tau si sa controlezi aproape toate aspectele legate de o pagina a unui magazin online.

Cu Elementor Pro ai acces si la elementor woocommerce builder care iti permite sa creezi unele modele dinamice pentru arhivele tale de produse – categorii si pentru paginile tale cu produse unice, folosind acelasi editor vizual.

Cu WooCommerce Builder poti crea foarte usor un magazin WooCommerce in intregime personalizabil fara sa mai trebuiasca insa sa lucrezi la fisierele de modele PHP sau WooCommerce.

Care sunt avantajele oferite de folosirea acestui builder?

Conceptie vizuala prin drag and drop. Poti sa concepi deci un magazin WooCommerce exact cum il vor vedea vizitatorii tai. Poti chiar sa previzualizezi unele produse pentru a vedea cu ce seamana cu ajutorul designului tau.

Elementor Woocommerce - foloseste Elementor si WooCommerce pentru un magazin e-commerce performantFara cod PHP. Decat sa lucrezi direct cu fisiere PHP si/sau cu unele modele poti sa concepi totul pornind de la interfata Elementor.

WooCommerce si widgeturi dedicate. Vei obtine unele widgeturi dedicate pentru a include toate informatiile importante de la WooCommerce, pana la vanzarile incitative si produsele conexe.
Afisarea conditionata a sabloanelor: Poti crea oricate arhive de produse si sabloane unice ai nevoie si poti utiliza reguli conditionate pentru a controla unde este utilizat fiecare sablon. De exemplu, poti crea un singur sablon pentru produsele din “Categoria A” si un altul pentru produsele din “Categoria B”.

Sabloane predefinite: Ai acces la o arhiva de produse predefinite si sabloane unice pe care le poti personaliza in functie de nevoile tale. De asemenea, poti crea propriile sabloane de la zero.

Exista ceva ce nu poti construi cu acest builder?

Se poate utiliza Elementor WooCommerce Builder pentru a concepe unele arhive de produse si produsele tale unice, care constituie o parte majora a continutului magazinului tau. Se poate concepe de asemenea si restul continutului tau WordPress, intrand aici si modelele din partea de sus sau de jos a paginii.

Dar, sunt doua lucruri la care nu te poate ajuta pe moment:

  • procesul de cumparare;
  • cosul de cumparaturi.

Se poate utiliza Elementor pentru a adauga continut in jurul cosului WooCommerce si continutul cosului, dar nu poti personaliza continutul el insusi. Dar, pentru a putea controla conceptia cosului de cumparaturi, exista alte cateva optiuni.

Ar trebui sa alegi sa folosesti Elementor Pro pentru a personaliza WooCommerce?

Raspunsul este simplu: totul depinde de nivelul de personalizare pe care il doresti. Elementor iti va permite sa personalizezi paginile de continut si articolele in mod individual, in mod gratuit. Numarul de componente oferite este limitat in versiunea gratuita si este de doua sau trei ori mai mare daca ai o licenta Pro. Cu toate acestea, la fel cum unele componente sunt disponibile cu un abonament Elementor Pro, unele caracteristici de personalizare vor fi disponibile numai dupa ce te-ai abonat. Acestea includ tot ceea ce tine de caracteristicile generale ale temei tale, precum si de gestionarea sabloanelor. Cu alte cuvinte, versiunea Pro iti permite sa modifici, de exemplu, antetul si subsolul site-ului tau, dar si paginile de produse si listele de produse (categorii, cuvinte cheie, cautare) daca folosesti WooCommerce.

Deci, in concluzie, daca doresti sa ai un magazin cu adevarat personalizat de la inceput pana la sfarsit, atunci da, Elementor Pro va fi necesar. Daca scopul tau este doar de a personaliza cateva elemente superflue, versiunea gratuita va fi suficienta.

Este posibil deci sa legi aceste doua pluginuri foarte puternice de la WordPress: WooCommerce pentru a crea un magazin online si Elementor pentru a concepe pagina. Chiar daca nu este posibil sa personalizezi chiar tot cu Elementor, functionalitatile sale sunt destul de importante totusi si iti permit sa faci destul de multe lucruri.